hits

Håndarbeidsterapi

Ja, nå er det lenge siden forrige blogginnlegg.. Min kjære stedatter Oda har minnet meg på det. :-)

Frøya har nå blitt 4 mnd stor. Hun har rullet seg fra rygg til mage og fra mage til rygg noen ganger den siste uka, men aldri så jeg får se... Kun pappa som får lov til det...
Hun har så vidt begynt å le også, men det skjer bare på babysvømming, så Vidar vurderer å bygge basseng i kjelleren.
Vi har begynt med grøt på kvelden, og det har blitt en stor hit! Nå sklir en skål grøt ned på høykant, og hun blir så sint hvis jeg ikke mater henne fort nok.


Da er det best å hjelpe til selv!

Det er en veldig blid og harmonisk frøken vi har, men jaggu har hun temprament! Når hun blir sint, blir hun skikkelig sint!
Ofte er det ikke, men spesielt da hvis maten ikke kommer fort nok, eller når vi dytter henne under vann på babysvømmingen. (Kan du skjønne det???)

1 mars begynte jeg å jobbe 20%. Jeg trenger å komme meg ut, og treffe folk, og få litt annet å tenke på. Selvom ting går veldig fint med Frøya nå, så har det vært en veldig slitsom start.
Så da er Vidar hjemme hver torsdag, mens jeg er på jobb! Og det har vært så utrolig deilig, og jeg har jo bare verdens beste jobb!! Tenk å få betalt for å leke hver dag, sammen med en hel drøss med flotte unger og ikke minst få være sammen med så fine kollegaer! Sukk!
Er veldig glad for at vi fikk ordnet det, og at snille jobben min hadde plass til meg. :-))

Ellers så har jeg drevet med endel håndarbeid den siste tiden, mens Frøya sover. Det er utrolig deilig å ha sånne ting å fokusere på. Siden været har vært litt varierende i det siste, så har kroppen min fått litt noja.. Stiv som en stokk og verk både her og der.
Når jeg var på mestringsopphold på Revmatismesykehuset for noen år siden, så snakket de mye om at den beste smertelindring, var når man fikk kroppen inn i FLOW. Når man er så konsentrert om noe, at man glemmer både tid, sted og smerter. Og det funker.

Min flow nå er ved symaskinen eller med strikking.
Har fått dilla på å sy gammeldagse forklekjoler og gutteforkler. De blir kjempe stilig, og har sydd noen på bestilling, noen i gave og noen til eget bruk.
Det er jo et plagg man kan bruke lenge! Nå brukes det som kjole, og senere som tunika. I tillegg så gir det veldig bra bevegelsesfrihet, da det ikke er noe som strammer.

Hvis noen ønsker å bestille av meg, så tar jeg 200 kr pr kjole og 50 kr for siklesmekke. Jeg lager aldri to like kjoler, eller smekker. Det er kjedelig. ;-)
Man kan legge igjen kommentar her, sende meg melding på facebook, eller en mail på annchristin.fjelltun@gmail.com

Jeg trenger noe å fikle med. :-)

Skal lage et album og legge ut på facebook også.
Litt dårlige bilder.. jeg er ikke noe fotograf, det er hvertfall sikkert. ;-)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

38, Sørum

Ung og glad frue i 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 18, en jente på 6 og bonusmor til to på 20. Jobber som pedagogisk leder i barnehage, og har en evigvarende prosjekt: frafeittilheit.

Kategorier

Arkiv