hits

-10 kg og nå kommer jula..

Innlegget er opprinnelig fra 17.12.2014

Ja! Hurra!

 

2. delmål er nådd og kroppen er 10 kg lettere siden sommerferien!

Det merkes godt både på klærne og energien. På trening føler jeg meg lett som en fjær. Og det er jeg jo ikke, men det føles sånn! Tenk deg om du skulle trent med 10 kg hengende på kroppen! Det er utrolig deilig!!

 

Høsten har vært tøff med mye sykdom og tunge dager. Det har blitt endel mindre trening enn jeg hadde håpet på, men det kommer seg. Så lenge vekta ikke går oppover når jeg ikke er i form, så er det ok. Og det er det som er målet nå når jula og godteriet kommer frem... Jeg skal ikke gå opp i vekt i jula! Basta!

Jeg kommer til å spise kaker, fet mat og julegodt. Det er lov! Men alt med måte.

OG! Jeg skal få trent selvom det er jul. Da har jeg jo tid! Jeg skal jo ha fri i 2 hele uker. Ja, eller helt fri blir det ikke. Jeg har eksamen i RLE 6 januar, så jeg er nødt til å bruke jula til å lese litt. Rekk opp hånda de som vil hjelpe meg! ;-)

 

I dag har jeg hatt nissespinning med ungdomsgruppa! Jeg er en av to som deler på å ha det onsdager i vinterhalvåret. Det er i regi av Bingsfoss sykkelklubb på Trento Sørumsand. Det er så gøy! Morsom musikk som gir energi, spreke ungdommer som gir energi og trening som gir energi! Til de av dere som er intressert i slik, jeg lå 50% av timen i rød sone. Det kjenner jeg nå. Men det er så gøy! Å sitte på sykkelen foran i salen gir et ekstra kick og litt høyere puls!

 

Hvis dere trenger litt julestemning kan dere få kose dere med denne: https://www.youtube.com/watch?v=nQrdxtWgHbE Det blir ikke jul uten italienske esler!

 

 

Regner med at om ikke julestemningen har kommet før, så har du den hvertfall nå! 

Jeg vil takke alle dere som har fulgt meg denne høsten! Dere er inspirasjonen min til å fortsatt opprettholde prosjektet mitt! Jeg håper dere følger meg videre i 2015. Jeg har fortsatt en god vei å gå før jeg er heit. 

 

God jul og godt nytt år! 

 

 

- Ann Christin 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

38, Sørum

Ung og glad frue i 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 18, en jente på 6 og bonusmor til to på 20. Jobber som pedagogisk leder i barnehage, og har en evigvarende prosjekt: frafeittilheit.

Kategorier

Arkiv