hits

Fra feit til lat..

Innlegget er opprinnelig fra 11.02.2015

Ja, det tror jeg kanskje at bloggen burde hete nå... Det har vært stille fra meg en stund nå og årsaken er at det ikke har vært noe å skrive om. 

 

Etter jul har det vært ekstremt vanskelig å komme i gang igjen... Jeg er sliten og unnskyldningene er mange. 

Jeg har et tett eksamensjag på skolen nå. Vi har hatt skoleeksamen i RLE i uke 2 og i ped i uke 5. Nå skal vi ha gruppeeksamen i musikk i uke 9 og i forming i uke 13. 

Når det ikke er skole er det jobb... 

Også er jeg syk, Frøya syk, kroppen vond , magen sulten og halsen tørst. Noe er det hele tiden. 

Denne uka er vi på tegnspråkkurs. Det er gøy og hyggelig. Det er så mange fine folk der. Jeg elsker ukene med Se mitt språk. 

På mandag sier ei av de til meg at hun hadde gått tur 3 ganger den siste uka fordi hun ble så inspirert av meg. Det er hyggelig, men jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg er jo bare lat og er ikke inspirerende i det hele tatt! Følte at alle så på meg og tenkte "hmmm... Lurer på hva hun skal si nå, hun som bare ligger på sofaen...?" Fikk panikk og vet ikke om jeg sa noen ting.. Kunne hvertfall sagt "wow! Så bra! Du er flink! Så hyggelig at du har fått inspirasjon av meg!" For det er skikkelig kult Kristin! Håper du leser dette. Unnskyld! 

 

I dag har jeg hatt spinningtime med ungdommene. Klapp på skuldra! Trodde det skulle gå skikkelig dritt, men det gikk overraskende bra! Og så utrolig deilig etterpå! 

 

Håper dette hjelper på motivasjonen. Har også meldt meg på en utfordring på treningssenteret som heter Trento-rundt, hvor alle som fullfører 16 sykkeløkter på de neste 8 ukene får en t-skjorte. Da må jeg jo på spinning hvertfall 2 ganger i uka. 

Jeg må komme i gang igjen!!! 

 

Hjelp!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

38, Sørum

Ung og glad frue i 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 18, en jente på 6 og bonusmor til to på 20. Jobber som pedagogisk leder i barnehage, og har en evigvarende prosjekt: frafeittilheit.

Kategorier

Arkiv