Sunn og utradisjonell fiskegrateng

Innlegget er opprinnelig fra 10.01.2016

Denne fiskegratengen smakte absolutt fantastisk! Den er enkel å lage og sunnere enn ferdiggratenger.

 

Oppskriften er som følger:

1 blomkål

1 paprika

1 purre

3 gulerøtter

500 g torskefilet

1 boks lett crème fraise

2 bokser kremost krydder

250 g revet ost

 

Kutt blomkål i små buketter, paprika i biter og gulerøtter i skiver.

Skjær fisken i terninger.

Stek grønnsakene i panne på middels/høy varme til de er møre. Ca 5-6 minutter avhengig av størrelse på bitene.

Bland grønnsaker og fisken i en ildfast form.

Rør sammen crème fraise og krydderost og bre det over fisk og grønnsaker. Strø over revet ost.

Stekes i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.

Serveres med salat og eventuelt brød.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

36, Sørum

Ung og glad frue i midten av 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 16, en jente på 4 og stemor til to på 18. Jobber som pedagogisk leder i barnehage samtidig som jeg går siste året på førskolelærerutdanningen. Jeg har et stort prosjekt: prosjekt feit til heit.

Kategorier

Arkiv

hits