hits

Sunn og utradisjonell fiskegrateng

Innlegget er opprinnelig fra 10.01.2016

Denne fiskegratengen smakte absolutt fantastisk! Den er enkel å lage og sunnere enn ferdiggratenger.

 

Oppskriften er som følger:

1 blomkål

1 paprika

1 purre

3 gulerøtter

500 g torskefilet

1 boks lett crème fraise

2 bokser kremost krydder

250 g revet ost

 

Kutt blomkål i små buketter, paprika i biter og gulerøtter i skiver.

Skjær fisken i terninger.

Stek grønnsakene i panne på middels/høy varme til de er møre. Ca 5-6 minutter avhengig av størrelse på bitene.

Bland grønnsaker og fisken i en ildfast form.

Rør sammen crème fraise og krydderost og bre det over fisk og grønnsaker. Strø over revet ost.

Stekes i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.

Serveres med salat og eventuelt brød.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

38, Sørum

Ung og glad frue i 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 18, en jente på 6 og bonusmor til to på 20. Jobber som pedagogisk leder i barnehage, og har en evigvarende prosjekt: frafeittilheit.

Kategorier

Arkiv