Bananpannekaker

Innlegget er opprinnelig fra 10.01.2016

Lyst på noe godt? Disse passer perfekt både som frokost og middag, er sunne og kjappe å lage. Kan spises med syltetøy eller epler som vi hadde.

Vi mikset sammen det vi hadde, så her kommer oppskrift slik vi lagde de.

 

Til 4 personer:

6 egg

1/2 boks kesam 

5 bananer 

5 dl havregryn

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker 

 

Tilbehør:

2 epler

En neve mandler

Kanel

 

Bland sammen egg, kesam og bananer med stavmikser. Ha i de tørre ingrediensene. Rør alt med stavmikser. 

Stekes som lapper i stekepanne på middels varme. 

 

Kutt eplene i terninger, finhakk mandlene. Stekes på middels varme med litt olje til eplene er gjennomvarme. Strø over kanel før servering.

 

Enjoy! 

 

 

Én kommentar

Anneli F. Aaland

02.02.2016 kl.15:12

mm så godt. Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

36, Sørum

Ung og glad frue i midten av 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 16, en jente på 4 og stemor til to på 18. Jobber som pedagogisk leder i barnehage samtidig som jeg går siste året på førskolelærerutdanningen. Jeg har et stort prosjekt: prosjekt feit til heit.

Kategorier

Arkiv

hits