hits

Når kulda setter inn..

Innlegget er opprinnelig fra 17.01.2016

Den siste uka har vært ekstremt kald. I dag viste gradestokken -24. For meg (og mange andre) er det utfordrende dager når det blir så kaldt.

Hvorfor?

Fordi jeg har revmatisme.

Mange tenker nok på leddgikt når de hører ordet revmatisme, og det er nok den mest kjente sykdommen. Selv har jeg fibromyalgi som er en muskel- og leddsykdom og artrose som er en leddsykdom.

Kroppen min reagerer veldig på kulde. Jeg får muskelsmerter ala feberverk og stive ledd som gjør det tungt og vanskelig å bevege seg.

Jeg blir trøtt og utmattet, og har mest lyst til å sove hele dagen.

Heldigvis har jeg familie, jobb og skole som gjør at jeg må opp. Hvis ikke er sjansen for at jeg hadde gått i hi, ganske stor. 😉

 

Dette gjør det også vanskelig i en vektreduksjon. Jeg har tungt for å trene, hverdagsaktivitetene er mindre og trøstespising er fristende. En sjokolade gjør hvertfall godt for humøret.

 

Jeg har trent. Og jeg har ikke trøstespist. Jeg kjemper med meg selv hver eneste dag. Jeg kjemper med kroppen min og jeg kjemper med hodet mitt.

 

Denne kampen vil jeg vinne.

Det må bare bli litt varmere..

 

Takk for at du leste. ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

38, Sørum

Ung og glad frue i 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 18, en jente på 6 og bonusmor til to på 20. Jobber som pedagogisk leder i barnehage, og har en evigvarende prosjekt: frafeittilheit.

Kategorier

Arkiv