hits

Sykdom og ingen trening, hvordan har det gitt seg utslag?

Det var ingen god følelse når jeg skulle gå på vekta og frem med målebåndet i dag. Jeg har hatt en skikkelig forkjølelse de siste to ukene, men absurde mengder snørr og gørr, vonde bihuler og dårlig pust. Jeg har klart å holde meg på jobb og skole, men det har tatt mye krefter. Trening har vært uaktuelt! 

Så hvordan har dette da gjort seg utslag? 

Jeg har vært ganske flink med kosthold, så det viser seg faktisk at jeg har gått ned enda en kilo disse ukene og enda 5 cm på kroppen. Totalt er det nå ned 5 kg og 25,5 cm på kroppen. Det må være en slags milepæl vel? 

Jeg vet at jeg helt sikkert ville gått ned mye mer mye raskere om jeg hadde vært enda strengere med kostholdet enn det jeg har vært. Men jeg vet med meg selv at om jeg "ofrer" for mye med en gang er sjansen for at jeg sprekker så det jomer etter, mye mye større. Jeg har derfor valgt helt bevisst å ta en ting om gangen. Jeg har tatt noen enkle grep i forhold til maten og for meg er dette en fin måte å starte på. Jeg er ikke ute etter en "kvick fix" selvom det hadde vært deilig. Jeg har tidligere levd på lavkarbo, noe som var ekstremt effektivt, men som virkelig ga meg problemer når jeg sluttet. Derfor er det uaktuelt for meg å kutte sukker helt nå. Jeg merker at ved å spise sunnere og oftere så er søtsuget fraværende. Dermed vil det også være enklere å si nei til kakene på pauserommet og sjokkisen på skolen. (Sistnevnte har jeg fint klart å holde meg unna så langt dette semesteret, det gjenstår å se i bachleorstresset...) Jeg er fornøyd. Fornøyd med at det går nedover. Fornøyd med hvordan jeg har det nå. Fornøyd med at jeg fortsatt holder motivasjonen. Fornøyd med at forkjølelsen er i ferd med å slippe taket. 

Det handler om å se hva man faktisk mestrer, og det er jammen mye! Det kommer et eget blogginnlegg om det senere. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frufjelltun

frufjelltun

38, Sørum

Ung og glad frue i 30-åra. Gift med en fantastisk flott mann. Mor til en gutt på 18, en jente på 6 og bonusmor til to på 20. Jobber som pedagogisk leder i barnehage, og har en evigvarende prosjekt: frafeittilheit.

Kategorier

Arkiv